Access Bars ®

voor aanstaande mama's & papa's

Access Bars voor aanstaande moeders

Voor aanstaande mama's

Yes, je bent zwanger, gefeliciteerd! Hoe bijzonder wat er op dit moment allemaal in jouw lichaam gebeurt, om een prachtig nieuw mensje te creëren… Sta je daar wel eens bij stil? De natuur is echt magisch wat mij betreft ♡

Uiteraard wens ik je een heerlijke roze of blauwe wolk toe (of misschien wel beide)! Uit ervaring weet ik echter dat een zwangerschap ook de nodige ongemakken met zich mee kan brengen, zowel emotioneel als lichamelijk…

Misschien tref je jezelf vaker dan je lief is in een innige omhelzing met de toiletpot aan, of zie je bijna scheel van vermoeidheid omdat het je maar niet lukt om ’s nachts je rust te vinden, zowel fysiek als mentaal. Maak je je zorgen over hoe alles straks zal zijn als de baby er eenmaal is, maar eerst moet die kleine er ook nog uit natuurlijk… Bij die gedachte alleen al breekt het angstzweet je uit!

Wellicht ben je zwanger van je tweede of derde kindje en kijk je terug op een minder fijne of misschien wel traumatische eerdere bevalervaring. En kun je ook nog last hebben van rug-/bekkenklachten, bandenpijn, onverklaarbare huilbuien of andere ongemakken. Leuk hoor, zwanger zijn…

Maar met Access Bars® is er – letterlijk – hulp binnen handbereik!

Zou het niet heerlijk voor je zijn

Voor aanstaande papa's

Ja hoor, raak – je word (weer) papa! Super gaaf natuurlijk, al komt er ook wel veel op je af, zeker bij een eerste kindje. Maak je je misschien zorgen over de financiën? Zie je op tegen de verantwoordelijkheid die je er met zo’n kleintje gratis bij krijgt? Word je gek van de mood swings van je partner en weet je eigenlijk niet zo goed hoe daar mee om te gaan? Of wil je gewoon je hoofd leegmaken en even een heerlijk relaxmoment voor jezelf hebben? Met Access Bars® is er – letterlijk – hulp binnen handbereik!

Access Bars voor aanstaande vaders

Hoe zou het voor je zijn om:

"Het mooiste wat je worden kunt, is jezelf!"

Access Bars voor aanstaande moeders - wat is access bars

Wat is Access Bars®?​

Access Bars® is een zeer ontspannende behandeling op het hoofd, waarbij ik 32 punten in een vaste volgorde heel lichtjes aanraak.

Door jouw bars (energiebanen) regelmatig te laten ontladen, zorg je er uiteindelijk voor dat je ‘lichter’ door het leven kunt gaan, vrij van onbewuste blokkades die zich weer kunnen uiten in allerlei kleine en grotere lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken. Zodat je met meer rust, ontspanning, veerkracht en energie de dag doorkomt. En met jullie aanstaande gezinsuitbreiding is dat natuurlijk een heel fijn vooruitzicht!

Werkwijze & investering

Tijdens een Access Bars® sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij lekker wilt babbelen mag dat natuurlijk; voor de behandeling maakt dit niets uit. Omdat ik voornamelijk op het hoofd werk, blijft de kleding gewoon aan en hoef je alleen je schoenen uit te doen.
Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen. Eén behandeling kan al veel verlichting geven. De ervaring leert echter dat meerdere sessies verspreidt over een niet al te lange periode meer resultaat opleveren, omdat er veel meer ballast kan worden ontladen en losgelaten. Dus hoe vaker je komt, hoe ‘lichter’ je door je leven zult gaan!

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten. Gun jij jezelf – én het kleintje in je buik als je nu zwanger bent – een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen alle spanning uit je lijf voelt vloeien en werkt aan een rustig, ontspannen en energiek lichaam en geest? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
De investering bedraagt 79 euro per sessie.

Wil je jezelf verzekeren van een regelmatig me-time moment voor jezelf (en je buikbaby)? Schaf dan een strippenkaart aan! Hierbij zijn er twee opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 225 euro (4 maanden geldig, je betaalt 75 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 420 euro (7 maanden geldig, je betaalt 70 euro per sessie)
De strippenkaart is overdraagbaar, zodat je hier samen met je partner gebruik van kunt maken.

Een mama of papa-to-be verrassen met een sessie of strippenkaart? Geen probleem! Neem hiervoor even contact met mij op.

Ook voor kinderen kan een Acces Bars® sessie een waardevolle bijdrage zijn! Kijk hier voor meer info.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.