Access Bars ®

relaxte mama, relaxte baby

Acces Bars - mama en baby - Baby Blueprint

Relax! mama

Wanneer je net moeder bent geworden, komt er veel op je af. Zeker als het je eerste kindje is; er blijkt ineens van alles te zijn wat ‘ze’ je van te voren niet verteld hebben, waar je je niet van bewust was of je niet op hebt kunnen voorbereiden. En die roze wolk waar zo vaak over gesproken wordt? Met regelmaat vind je hem eerder grijs en soms zelfs heel donkergrijs… Maar ja, dat mag je natuurlijk eigenlijk niet zeggen, want alles is toch goed gegaan en je hebt toch een gezonde baby?

Door 32 punten op je hoofd, de zogenaamde ‘bars’, heel zachtjes aan te raken, vraag ik je lichaam om alle opgeslagen en vastgezette stress (=ballast) weer te ontladen. Met elke sessie die je ondergaat zul je merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Je gaat meer rust en ontspanning in je hoofd en lijf ervaren, waardoor kun je een veel relaxtere mama kunt zijn voor je kindje! En een relaxte mama betekent vaak ook een relaxte baby ♡

Hoe zou het voor je zijn om

  op een zachte en ontspannen manier los te kunnen laten?

Van niet zo relaxte baby…

Geboren worden is een zeer stressvolle ervaring voor een baby. Daarbij krijgt je kleintje ook alle gedachten, gevoelens en emoties die jij als mama hebt ervaren tijdens de zwangerschap en bevalling mee, of je dat nu wilt of niet. Een baby beschikt namelijk nog niet over het cognitieve denkvermogen zoals wij dat hebben, en het heeft ook nog geen talig vermogen om woorden te geven aan zijn ervaringen. De enige manier waarop een baby hier dus mee om kan gaan, is om deze in zijn lichaam op te slaan. Deze ervaringen laat je baby vervolgens aan jou zien door zijn gedrag: veel huilen, onrustig zijn, snel schrikken, alleen maar bij jou willen liggen, heel veel willen drinken, onrustig drinken, onrustig of juist heel veel slapen, enz. enz.

Daarnaast is zo’n kleintje super gevoelig voor alles wat ze vanuit hun omgeving oppikken, zowel uitgesproken als onuitgesproken. Hun ‘antennes’ staan langs alle kanten uit waardoor ze net een klein radiootje zijn waar allerlei zenders door elkaar op afgespeeld worden. 

Access Bars voor baby's
Access Bars voor baby's 2

… naar relaxte baby!

Met hulp van één of meerdere Access Bars® behandelingen kan ik het lichaam van je kleintje vragen om alle ervaringen die het tijdens de zwangerschap en bevalling heeft meegekregen en vastgezet, weer los te laten. Hierdoor zul je merken dat je kindje rustiger wordt, meer ontspannen zal zijn, beter zal gaan slapen en zich steeds fijner zal gaan voelen. En een relaxte baby is vaak ook een relaxte mama ♡

Werkwijze bij mama

Tijdens de sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. Ik werk voornamelijk op het hoofd, de handen en soms de voeten, dus alleen je schoenen hoeven uit.

Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een behandeling ontvangen. Hoe vaker je komt, hoe ‘lichter’ je door je leven zult gaan!

Indien je net bevallen bent, is het ook mogelijk om de behandeling bij jou thuis te ontvangen. Even heerlijk relaxen in het kraambed! Binnen een straal van 10 km vanaf postcode 4847 EW reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Ik hanteer een max reistijd van 30 min. per enkele reis.

Werkwijze bij jouw kleintje

Afhankelijk van wat goed voelt voor jou, kan jouw kleintje de behandeling zelf of via jou ontvangen. Het ligt dan tijdens de behandeling lekker bij jou op de borst. Moeder en kind zijn energetisch namelijk zeer sterk met elkaar verbonden, dus jouw kindje gaat automatisch mee in het proces wat jij dan ontvangt.

Het heeft in dit geval wel mijn voorkeur om eerst jou als mama minimaal één Access Bars® sessie te geven, omdat jij eventuele trauma’s, stress en angsten die je nog bij je draagt, onbewust aan je kindje kunt doorgeven. En hoe relaxter jij als mama bent, hoe relaxter je kindje uiteindelijk zal zijn.

Duur & investering

Een sessie voor mama duurt zo’n 60-75 minuten. Gun jezelf een heerlijk moment van bijkomen van alles wat er tijdens de zwangerschap en rondom de bevalling is gebeurd. Wanneer je meer rust, ruimte en ontspanning in je lijf wilt ervaren, ben je bij mij in goede handen!

De investering bedraagt 79 euro per sessie.
Wil je hierna een sessie samen met je kindje ontvangen, dan bedraagt de investering 99 euro.

Een losse sessie voor een kleintje duurt een stuk korter dan bij volwassenen. Gemiddeld zal een sessie zo’n 20 minuten duren en deze kost 29 euro.

Wil je jezelf verzekeren van een regelmatig me-time moment? Schaf dan een strippenkaart aan! Hierbij zijn er twee opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 225 euro (4 maanden geldig, je betaalt 75 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 420 euro (7 maanden geldig, je betaalt 70 euro per sessie)

 

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.