Access Bars ®

voor aanstaande moeders

Access Bars voor aanstaande moeders

Ongemakken

Yes, je bent zwanger, gefeliciteerd! Hoe bijzonder wat er op dit moment allemaal in jouw lichaam gebeurt, om een prachtig nieuw mensje te creëren… Sta je daar wel eens bij stil? De natuur is echt magisch wat mij betreft ♡

Uiteraard wens ik je een heerlijke roze of blauwe wolk toe (of misschien wel beide)! Uit ervaring weet ik echter dat een zwangerschap ook de nodige ongemakken met zich mee kan brengen, zowel emotioneel als lichamelijk…

Misschien tref je jezelf vaker dan je lief is in een innige omhelzing met de toiletpot aan, of zie je bijna scheel van vermoeidheid omdat het je maar niet lukt om ’s nachts je rust te vinden, zowel fysiek als mentaal. Maak je je zorgen over hoe alles straks zal zijn als de baby er eenmaal is, maar eerst moet die kleine er ook nog uit natuurlijk… Bij die gedachte alleen al breekt het angstzweet je uit!

Wellicht ben je zwanger van je tweede of derde kindje en kijk je terug op een minder fijne of misschien wel traumatische eerdere bevalervaring. En dan heb je ook nog rug-/bekkenklachten, bandenpijn, onverklaarbare huilbuien of andere ongemakken. Leuk hoor, zwanger zijn 😉

Maar met Access Bars® is er – letterlijk – hulp binnen handbereik!

Hoe zou het zijn voor je

Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een zeer ontspannende hoofd’massage’, waarbij ik 32 punten op het hoofd heel lichtjes aanraak. Door jouw bars (energiebanen) regelmatig te laten ontladen, zorg je er uiteindelijk voor dat je ‘lichter’ door het leven kunt gaan, vrij van blokkades en ongemakken en met meer rust, ontspanning, veerkracht en energie. En met een kleintje op komst is dat natuurlijk een heel fijn vooruitzicht!

Access Bars voor aanstaande moeders - wat is access bars

"Het mooiste wat je worden kunt, is jezelf!"

Werkwijze & investering

Tijdens een Access Bars® sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij lekker wilt babbelen mag dat natuurlijk; voor de behandeling maakt dit niets uit.
Omdat ik enkel op het hoofd werk, blijft de kleding gewoon aan en hoef je alleen je schoenen uit te doen.
Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen doen.

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten. Gun jij jezelf – én het kleintje in je buik – een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen alle spanning uit je lijf voelt vloeien en werkt aan een rustig, ontspannen en energiek lichaam en geest? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
De investering bedraagt 79 euro per sessie. Het is ook mogelijk om een 5-strippenkaart aan te schaffen. Deze is 6 maanden geldig en kost 365 euro.

Ook voor de aanstaande papa is een Access Bars® behandeling en absolute aanrader! Meer weten? Klik hier!

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.