Access Bars ®

voor aanstaande vaders

Access Bars voor aanstaande vaders

Yes, jullie zijn zwanger, gefeliciteerd! Jouw partner is de komende maanden keihard aan het werk om een prachtig minimensje in haar buik te creëren. Voor jouw gevoel kun je eigenlijk niet meer doen dan rustig afwachten. En op z’n tijd wegduiken als de zwangerschapshormonen je om de oren vliegen 😉

Maar stiekem vind je het best wel spannend om papa te worden. Zul je wel een leuke papa zijn? Hoe houd je zo’n kleintje eigenlijk vast en die luier… pffff, dat gaat nog leuk worden. Zul je nog wel tijd hebben om regelmatig met je vrienden even een biertje te doen? Of samen met je partner een gezellig avondje uit te hebben? En hoe zit het met de financiële kant van jullie gezinsuitbreiding? Want jeetje, wat kost zo’n kleintje al veel geld, zelfs voor het ook maar geboren is!

Trage harde schijf

Wellicht dat het (aanstaande) vaderschap en de verantwoording die je daarbij voelt je misschien stiekem toch wel iets meer benauwt dan je aan je partner, je vrienden – en jezelf – zou willen toegeven…
Maar met Access Bars® is er – letterlijk – hulp binnen handbereik!

Hoe zou het zijn voor je

" Access Bars: worden wie je bent "

Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een zeer ontspannende hoofd’massage’, waarbij ik 32 punten op het hoofd heel lichtjes aanraak. Door jouw bars (energiebanen) regelmatig te laten ontladen, zorg je er uiteindelijk voor dat je ‘lichter’ door het leven kunt gaan, vrij van blokkades en ongemakken en met meer rust, ontspanning, veerkracht en energie. En met jullie aanstaande gezinsuitbreiding is dat natuurlijk een heel fijn vooruitzicht!

Onbewust hebben wij mensen namelijk de neiging om in de loop der tijd allerlei ballast in ons lichaam en hoofd (jouw ‘harde schijf’) te verzamelen en op te slaan. Denk hierbij aan emoties, aannames, overtuigingen, gedachten, gedragspatronen, standpunten en oordelen.

Deze ballast kan zich op den duur gaan uiten in allerlei lichamelijke en mentale ongemakken, zowel bewust als onbewust. Door regelmatig een Access Bars® sessie te ondergaan, geef je de harde schijf van jouw ‘levenscomputer’ eigenlijk keer op keer een opschoonsessie, waardoor deze steeds beter en makkelijker zal gaan lopen!

Klinkt dit alles te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om daar achter te komen: maak een afspraak en kom het ervaren!

Access Bars voor aanstaande vaders - wat is access bars

Werkwijze & investering

Tijdens een Access Bars® sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij graag een praatje wilt maken mag dat natuurlijk; voor de behandeling maakt dit niets uit. Ik werk enkel op het hoofd, dus de kleding blijft gewoon aan; je trekt alleen je schoenen uit.
Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen doen.

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten per keer. Gun jij jezelf een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen werkt aan een rustig, ontspannen en energiek lichaam en geest? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
De investering bedraagt 79 euro per sessie. Het is ook mogelijk om een 5-strippenkaart aan te schaffen. Deze is 6 maanden geldig en kost 365 euro.
Een papa-to-be verrassen met een sessie of strippenkaart? Geen probleem! Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.