AromaTouch Massage

Win-win

Ben je toe aan een heerlijk relaxmoment voor jezelf én wil je daarbij gelijk de natuurlijke balans in je lichaam ondersteuning geven, boek dan snel een AromaTouch Massage bij mij!

Bij deze massage werk ik met verschillende essentiële oliën die worden aangebracht via een zachte, ritmische aanraking over de rug, de nek, het hoofd en de voeten. Deze oliën zijn een bijdrage voor het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel en ondersteunen daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 De behandeling is in verschillende stappen onderverdeeld en bij iedere stap worden twee essentiële oliën gebruikt. Deze dringen diep in het weefsel door en bieden daarbij ondersteuning waar dat nodig is. Een behandeling werkt langere tijd door en kan verlichting geven bij diverse lichamelijke ongemakken. Een echte win-win dus: heerlijk relaxen en de natuurlijke balans in je lichaam een boost geven!

Werkwijze & Investering

De massage duurt zo’n 60-75 minuten en kost 79 euro. Je neemt op je buik plaats op de massagetafel en ik werk op je blote rug & schouders, je hoofd, oren en voeten. Hals- en oorsieraden mogen voor aanvang van de massage worden afgedaan. Doordat ik ook op je hoofd werk, is de kans groot dat je haar daarna niet meer helemaal in model zit. Houdt daar dus even rekening mee indien je nog naar een volgende afspraak moet.
Drink op de dag zelf en op de dagen na de behandeling voldoende water (1,5 -2 liter) om de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen zo goed mogelijk te ondersteunen. Een behandeling kan tot wel 14 dagen nawerken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een behandeling cadeau te doen. Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.