Bevallingsworkshop

Bevallingsworkshop - Baby Blueprint Oosterhout

Hoe bevalt een baby?

Geboren worden is de meest impactvolle gebeurtenis in een mensenleven en een kindje is zich volledig bewust van alles wat er tijdens de bevalling gebeurt. In deze unieke bevallingsworkshop bekijken we de bevalling nu eens niet vanuit jou als aanstaande moeder, maar door de ogen van jouw kindje. Want: hoe bevalt een baby nou eigenlijk?

Tijdens deze workshop neem ik je mee op de geboortereis van een kindje:

Ook gaan we aan de slag met het schrijven van een geboortewens voor jullie kindje.

" Ik beloof je dat je na afloop met een compleet andere blik naar jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje zult kijken! "

Duur & investering

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en er is plaats voor maximaal 6 personen (minimaal aantal deelnemers is 4).
Indien je deze workshop alleen wilt volgen, bedraagt jouw investering 59 euro. Kom je samen met je partner (of degene die jou tijdens jouw bevalling bij zal staan), dan betaal je 99 euro voor jullie samen.
Schrijf je je ook gelijk in voor de partnerworkshop Samen Bevallen, dan betaal je nog maar
88 euro per workshop.

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel bij mij in de praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis. De investering bedraagt dan 199 euro. Wanneer je je ook gelijk inschrijft voor de partnerworkshop Samen Bevallen, betaal je slechts 349 euro voor beide workshops samen. 
Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanuit Teteringen geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer.

Indien je hier interesse in hebt, neem dan alsjeblieft contact met mij op.

Beschikbare data 2021

Momenteel is deze workshop enkel als privé workshop te boeken.

Deze kan zowel bij mij in de praktijk als bij jullie thuis plaatsvinden.

Richard & FennekeWorkshop hoe bevalt een baby
Lees verder
Op aanraden van Lyke hebben wij deelgenomen aan deze cursus. Niet wetende wat we konden verwachten, maar nieuwsgierig naar wat Lyke ons zou vertellen. Tijdens deze cursus leer je hoe het is voor je baby om ter wereld te komen en hoe belangrijk het is om contact te maken en te houden met je kindje. Wij hebben hier veel van geleerd, voornamelijk om het mee te nemen in onze positieve mindset tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Lees alle volledige reviews op mijn referentie pagina

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.