Geboorte in Kaart

de invloed van jouw eigen verhaal

Geboorte in Kaart - geboorteverhaal bij zwangerschap

Jouw blauwdruk

Jouw geboorteverhaal vormt een belangrijke blauwdruk voor jouw leven. Het bepaalt namelijk voor een groot deel op onbewust niveau hoe jij je gedraagt en reageert in bepaalde situaties. Hoe je omgaat met stress. Of je makkelijk contact maakt of juist erg verlegen bent. Hoe je met tegenslagen omgaat. Hoe jij je zwangerschap ervaart. Of je durft te vertrouwen op de keuzes die je maakt. Hoe jij je voortbeweegt in het leven, letterlijk én figuurlijk! Hoe je reageert op jouw partner en de mensen om je heen. Hoe je in verbinding staat met het kleintje in je buik. En zo zijn er nog legio zaken op te noemen die beïnvloed worden door de manier waarop jij bent gedragen en geboren.

Onbewuste blokkades

Wist je dat je alle informatie die je via je moeder hebt doorgekregen toen zij zwanger was van jou, hebt opgeslagen in jouw biologische systeem? Alle ervaringen, gevoelens, emoties en gedachtes die zij ten tijde van de zwangerschap had, zijn ook bij jou in haar buik terecht gekomen. Afhankelijk van hoe jouw moeder hiermee omging, kan dit in meer of mindere mate onbewust invloed hebben op gedrag wat je nu laat zien. Daarnaast heb jij als baby jouw geboorte heel bewust meegemaakt. Daarbij heb je allerlei indrukken opgedaan die in het celgeheugen van jouw lichaam zijn opgeslagen. Kom je nu in een bepaalde situatie terecht die je onbewust herinnert aan een ervaring, gevoel of emotie die je in dat prille begin van je leven hebt opgedaan, dan kan dat je blokkeren en resulteren in bepaald – vaak niet helpend – gedrag of bijvoorbeeld angstgevoelens.

Nu je zelf in verwachting bent, kunnen deze herinneringen van jouw lichaamsgeheugen ervoor zorgen dat je jezelf daar onbewust mee vastzet, mee blokkeert. Dit heeft weer effect op hoe je je zwangerschap ervaart en tegen de naderende bevalling aankijkt en jij ‘belast’ (onbewust!!) dus op jouw beurt ook jullie kleintje in je buik daarmee.

Nieuwe keuzemogelijkheden

Met het in kaart brengen van jouw eigen geboorteverhaal kun je veel onbewuste ‘ballast’ in jouw systeem inzichtelijk maken. Hierdoor groeit jouw bewustzijn en ontstaan er nieuwe keuzemogelijkheden. Dit heeft een positief effect op jouw buikbaby én natuurlijk op jouzelf en jouw omgeving. En daarmee kun jij met meer rust en ontspanning de komende bevalling in- en aangaan en nóg beter die veilige basis zijn die ieder kind nodig heeft om gezond te kunnen opgroeien!

Wat ik jou en je buikbaby bied

Traject Zwanger

€ 975,-

(of 5 maandelijkse termijnen van € 195,-)

Traject Zwanger - intensief

€ 975,-

(of 3 maandelijkse termijnen van € 325,-)

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je dat prettig vind is het mogelijk om eerst een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit kan zowel telefonisch als online plaatsvinden, zal max. 30 minuten duren en is geheel kosteloos.

Het traject

Indien je naar aanleiding van onze kennismaking graag inzicht wilt krijgen in jouw eigen start in dit leven, om zo een fijne basis voor jouw buikbaby te creëren, gaan we in een traject van zo’n 10 sessies jouw geboorteverhaal zo volledig mogelijk in kaart brengen. Je ontvangt van mij bij onze eerste sessie een prachtig werkboek, waarin je gedurende het traject jouw eigen verhaal zult gaan vastleggen. Dit doe je aan de hand van onze gesprekken, waarvan je tevens na iedere sessie de audio-opname toegestuurd zult krijgen.

Er kan veel worden aangeraakt en losgemaakt tijdens de sessies. Wanneer je nu een pittige zwangerschap hebt en/of erg opziet tegen de bevalling, kan het fijn zijn om te kiezen voor het 6-maanden traject. Daarmee geef je jezelf meer tijd om dingen te kunnen laten bezinken, verwerken en integreren.

NB: ook voor de aanstaande papa kan het kennen van zijn geboorteverhaal heel helend werken, zeker wanneer hij zelf een pittige geboorte heeft gehad. Hij kan dan tijdens het geboorteproces een nóg betere ondersteuning bieden en er écht helemaal voor jou en jullie kindje zijn, omdat hij niet op onbewust niveau getriggerd zal worden door zijn eigen imprints. Neem bij interesse contact met me op voor meer informatie.

 

Indien daar behoefte aan is kunnen er, aansluitend op het traject, vervolgsessies worden ingepland à € 65,- per uur.
Voor een losse sessie, dus zonder traject, betaal je € 79,- per uur.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.