Helende Verbinding Massage

" Energieblokkades verdwijnen en er ontstaat ruimte voor heling en verandering "

Helende verbinding massage 2

Voor de kleintjes

De manier waarop jouw kindje gedragen en geboren is, laat een diepe indruk op hem achter, ook al heeft het hier geen bewuste herinneringen aan. Was de komst van je kindje gewenst? Verliep de zwangerschap voorspoedig? Had je kindje het juiste geslacht? Was het een ‘makkelijke’ bevalling of is je kindje met een tang- of vacuümverlossing ter wereld gebracht? Ben je ingeleid, kreeg je wee-opwekkers en/of een ruggenprik? En zo zijn er gedurende de zwangerschap en geboorte allerlei momenten en gebeurtenissen geweest die stuk voor stuk ook een indruk op jouw kindje hebben achtergelaten. Want alles wat je kindje vanaf dat prille begin ervaren heeft, ligt opgeslagen in het geheugen van zijn lichaamscellen. Dit lichaamsgeheugen heeft onbewust invloed op hoe je kindje zich nu gedraagt. En zo klein als ze zijn, ze willen hun geboorteverhaal aan je vertellen. Zich Gezien, Gehoord en Geliefd voelen. Want daar draait het in essentie voor ons allemaal om ♡

Met hulp van de Helende Verbinding Massage kan ik de indrukken die er in dat kleine lijfje zijn opgeslagen in het lichaamsgeheugen zichtbaar maken en loswerken, zodat energieblokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor heling en verandering.

Werkwijze & investering

Voor onze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst waarmee ik alvast wat inzicht kan krijgen in de mogelijke geboortepatronen van jouw kindje. Tijdens de behandeling ligt je kindje lekker bij jou op de borst en ga ik één voor één jouw voeten masseren. Hierbij werk ik op de zogenoemde pre- en perinatale lijn die over de zijkant van de binnenzijde van je voeten loopt. Doordat moeder & kind energetisch met elkaar verbonden zijn, kan ik via jouw voeten je kindje behandelen, bijzonder he? Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones, worden blokkades opgeheven en kan de verwerking en heling gaan plaatsvinden en ontstaan er nieuwe verbindingen.

Is het om wat voor reden dan ook niet mogelijk om je kindje erbij te hebben tijdens de behandeling, dan wil ik je vragen een (uitgeprinte) foto van je kindje mee te nemen naar de sessie.

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten en wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren. Vaak valt een kindje al snel in slaap en ook moeder kan vaak haar ogen maar moeilijk open houden. De investering voor dit waardevolle & helende moment voor jou en je kindje bedraagt 79,00 euro.

Het is eventueel ook mogelijk om de massage bij jou thuis te ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent. Binnen een straal van 10 km vanaf postcode 4847 EW reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Neem alsjeblieft contact met mij op als je hier interesse in hebt.

Deze massage kun je natuurlijk ook cadeau geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau!

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.