Helende Verbinding Massage

onbewuste blokkades

Helende verbinding massage - onbewuste blokkades

Jouw lichaamsgeheugen

De manier waarop je gedragen en geboren bent, laat een diepe indruk op je achter, ook al heb je hier geen bewuste herinneringen aan. Net als iedere baby, ben ook jij als aanstaande mama ooit gedragen en geboren. Ook jij hebt allerlei indrukken opgedaan in deze periode, hebt je eigen geboorteverhaal. Was bijvoorbeeld jouw komst gewenst? Verliep de zwangerschap voorspoedig? Had je het juiste geslacht? Was het een ‘makkelijke’ bevalling of ben je met een tang- of vacuümverlossing ter wereld gebracht? Alles wat je vanaf dat prille begin ervaren hebt, ligt opgeslagen in het geheugen van jouw lichaamscellen. Dit lichaamsgeheugen heeft onbewust invloed op hoe je je nu gedraagt, hoe de relatie met je ouders is, met anderen en met jezelf. En het kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je nu als een berg opziet tegen de bevalling, terwijl je misschien niet eens zo goed weet waarom.

De Helende Verbinding Massage kan je helpen om de onbewuste onrust en spanning die er in je lichaamsgeheugen ligt opgeslagen vrij te maken. Op die manier kan de energie weer doorstromen en ontstaat er ruimte voor heling en verandering. Hiermee ondersteun je niet alleen jezelf, maar ook het kleintje in jouw buik. Want alles wat jij als mama al ‘oplost’ voordat je kindje geboren wordt, komt niet in het rugzakje van je kindje terecht ♡

" Energieblokkades verdwijnen en er ontstaat ruimte voor heling en verandering "

Werkwijze & investering

Vooraf aan onze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst waarmee ik alvast wat inzicht kan krijgen in de mogelijke geboortepatronen die bij jou ontstaan zijn. Tijdens de behandeling ga ik één voor één jouw voeten masseren, waarbij ik werk op de zogenoemde pre- en perinatale lijn die over de zijkant van de binnenzijde van je voeten loopt. Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones, worden blokkades opgeheven en kan de verwerking en heling gaan plaatsvinden. Er ontstaan nieuwe verbindingen en daarmee ruimte voor verandering.

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten en wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren. Veel van mijn klanten vallen tijdens de massage in slaap. De investering voor dit waardevolle & helende moment voor jou en je ongeboren kindje bedraagt 79,00 euro.

Wanneer je hoogzwanger bent en daardoor niet meer zo mobiel, is het ook mogelijk om de massage bij jou thuis te ontvangen. Binnen een straal van 10 km vanaf postcode 4847 EW reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Neem alsjeblieft contact met mij op als je hier interesse in hebt.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.