Ontspanning voor mama

Rebozo-massage

Zachtjes word je heen en weer gewiegd. Je voelt je gedragen en geborgen in de speciale, kleurrijke doeken die bij deze massage gebruikt worden. De ritmische bewegingen nodigen je uit je helemaal terug te trekken in je eigen coconnetje. Je hoeft even helemaal niets. Enkel te zijn, te ontspannen en te ontladen van alle dagelijkse prikkels.

Deze van oorsprong uit Mexico afkomstige massage bestaat uit verschillende fases, waarbij telkens een ander lichaamsdeel centraal staat. Je hele lichaam komt zo uiteindelijk aan bod en hierdoor zak je steeds dieper in de ontspanning. Na afloop volgt een relaxfase, waarin de ontstane ontspanning nog verder in je lichaam kan integreren.

Ben je recentelijk bevallen? Dan kan het heerlijk zijn om deze massage samen met je kindje, liggend op jouw borst, te ontvangen! Hierdoor ontstaat er een diepe verbinding tussen jou en je kindje en helpt het wiegende proces je kindje nog beter in zijn kleine lijfje te laten landen.

Tijdens de sessie blijft je kleding gewoon aan en lig je heerlijk op een zachte matras op de grond.
De kleurrijke doeken kunnen mogelijk kleur afgeven, dus draag donkere kleding tijdens de massage.

Holistic Pulsing

Verdere informatie volgt nog.

Access Bars massage

In de loop der tijd slaan we onbewust allerlei ballast op in ons hoofd en lichaam. Denk hierbij aan emoties, aannames, overtuigingen, gedachten, gedragspatronen, standpunten en oordelen. Deze opgeslagen en vastgezette ballast kan zich uiteindelijk uiten in diverse lichamelijke en emotionele ongemakken.

Door bepaalde punten op het hoofd heel lichtjes aan te raken, nodig ik je lichaam uit om al die opgeslagen en vastgezette ballast weer te ontladen. Hierdoor zul je merken dat je met elke sessie meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam gaat ervaren, je lekkerder in je vel komt te zitten en steeds meer energie en veerkracht krijgt!

 Een sessie werkt langere tijd door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen. Hoe vaker je komt, hoe blijvender het effect lijkt te zijn en hoe ‘lichter’ je door je leven zult gaan!

Happy Face, Happy Body massage

Door de zachte aanraking op borst, hals, gezicht en hoofd voel je de spanning uit je lijft vloeien en ondertussen krijgt het zelf-herstellend vermogen van je lichaam een energieboost. Elke cel in je lichaam zal worden aangesproken om de opgehoopte stress los te laten en zich te gaan vernieuwen, wat verbazingwekkende resultaten kan opleveren! Het diepwerkende proces dringt door in alle cellen van het lichaam en zorgt zo voor algehele ontspanning, verjonging, meer stevigheid, veerkracht en vitaliteit.

Een sessie werkt langere tijd door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen. Hoe vaker je komt, hoe blijvender het effect lijkt te zijn! Laat je verrassen door deze heerlijke, ontspannende en absoluut anders-dan-anders behandeling, waar niet alleen je gezicht, maar heel je lichaam van zal gaan stralen!

Aroma Balans Massage: een echte win-win!

Ben je toe aan een heerlijk relaxmoment voor jezelf én wil je daarbij gelijk de natuurlijke balans in je lichaam ondersteuning geven, dan is dit de perfecte massage voor jou!

Bij deze massage werk ik met verschillende essentiële oliën die in verschillende stappen worden aangebracht via een zachte, ritmische aanraking over de rug, de nek, het hoofd en de voeten. Deze oliën zijn een bijdrage voor het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel en ondersteunen daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam. Een behandeling werkt langere tijd door en kan verlichting geven bij diverse lichamelijke ongemakken. Een echte win-win dus: heerlijk relaxen en de natuurlijke balans in je lichaam een boost geven!

Werkwijze & Investering

Alle bovenstaande massages duren zo’n 60-75 minuten en kosten 79 euro per sessie.

Bij alle sessies blijft de kleding gewoon aan en doe je enkel je schoenen uit.
Met uitzondering van de Aroma Balans massage: hierbij neem je op je buik plaats op de massagetafel en werk ik op je blote rug & schouders, je hoofd, oren en voeten. Hals- en oorsieraden mogen voor aanvang van deze massage worden afgedaan.
Doordat ik ook op je hoofd werk, is de kans groot dat je haar daarna niet meer helemaal in model zit. Houdt daar dus rekening mee indien je nog naar een volgende afspraak moet.

Uiteraard is het ook mogelijk om een van bovenstaande behandelingen cadeau te doen. Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.
Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend.
Verzetten of afzeggen kan (liefst) telefonisch, via e-mail of WhatsApp. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.