Partnerworkshop
Samen bevallen

Samen bevallen

Tijdens de bevallingworkshop krijg je allerlei tools aangereikt die je al in je zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning kunnen bieden. De zwangere kan heerlijk genieten van de fijne, ontspannende oefeningen en voor de bevallingspartner is het een vooral praktische en nuchtere workshop. Ik ga je niet vertellen over handen vasthouden, mee puffen en washandjes op voorhoofden leggen, maar wél over hoe jij als partner kunt ondersteunen tijdens het prachtige, waardevolle proces van loslaten en ontspanning. Zodat jullie je kindje echt sámen kunnen verwelkomen!

Wat jullie tijdens de workshop gaan leren:

Vanaf wanneer te volgen?

De meeste stellen volgen deze workshop als ze zo’n 28 tot 36 weken zwanger zijn. Zie je op tegen de bevalling, dan raad ik je aan de workshop aan het begin van het 3e trimester te volgen, zodat je ruim de tijd hebt om je de ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken eigen te maken.

Duur & investering

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en er is plaats voor maximaal 6 personen (minimaal aantal deelnemers is 4). De investering bedraagt 99 euro per stel.
Schrijf je je ook gelijk in voor de bevallingsworkshop Hoe Bevalt Een Baby, dan betaal je nog maar 88 euro per workshop.

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel in mijn praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis. De investering bedraagt dan 199 euro. Wanneer je je ook gelijk inschrijft voor de bevallings-workshop Hoe Bevalt Een Baby, betaal je slechts 349 euro voor beide workshops samen.
Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanuit Teteringen geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer.

Indien je hier interesse in hebt, neem dan alsjeblieft contact met mij op. 

Beschikbare data 2021

Momenteel is deze workshop enkel als privé workshop te boeken.

Deze kan zowel bij mij in de praktijk als bij jullie thuis plaatsvinden.

Damai & Naomi Workshop samen bevallen
Lees verder
Van tevoren hadden we de verwachting dat we zowel qua theoretische als praktische tips “door de bevalling” zouden worden geleid. Dat heeft Lyke dan ook zeker waargemaakt! Ook in verband met ons kindje dat in stuit ligt, gaf ze goeie tips die een mogelijke draai kunnen bevorderen. Deze holistische aanpak voelde totaal niet zweverig aan, maar juist heel erg in verbinding met het natuurlijke aspect van bevallen. Al met al vonden zowel mijn partner als ik het een hele ontspannen, informatieve en fijne ochtend waarbij Lyke ons vol vertrouwen en ondersteuning heeft voorbereid op alle mogelijke manieren van bevallen!
Richard & Fenneke Workshop samen bevallen
Lees verder
Met de informatie die Lyke gedeeld heeft en de geadviseerde massage- en ademhalingstechnieken, herkenden we makkelijk de verschillende fases van de bevalling, wist mijn vrouw hoe ze kon focussen op haar ademhaling om kalm en ontspannen te blijven en wist ik als partner wat ik voor mijn vrouw kon doen om de weeën wat dragelijker te maken. We hebben het echt sámen gedaan tijdens de bevalling, met als resultaat een ontspannen en vlotte geboorte en een rustige, blije baby!
Previous
Next

Lees meer reviews op mijn referentie pagina

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.