Verbroken Verbinding Massage

" Energieblokkades verdwijnen en er ontstaat ruimte voor heling en verandering "

Jouw geboorteverhaal & Verbroken Verbindingen

De manier waarop je gedragen en geboren bent, laat een diepe indruk op je achter, ook al heb je hier geen bewuste herinneringen aan. Was bijvoorbeeld jouw komst gewenst? Verliep de zwangerschap voorspoedig? Had je het juiste geslacht? Was het een ‘makkelijke’ bevalling of ben je met een tang- of vacuümverlossing ter wereld gebracht? Alles wat je vanaf dat prille begin ervaren hebt, ligt opgeslagen in het geheugen van jouw lichaamscellen. Dit lichaamsgeheugen heeft onbewust invloed op hoe je je nu gedraagt, hoe de relatie met je ouders is, met anderen en met jezelf.

Al deze vroege ervaringen vormen samen jouw geboorteverhaal en hieruit zijn jouw geboortepatronen af te leiden. De emoties en sensaties die aan jouw geboorteverhaal gekoppeld zijn, en dus in jouw celgeheugen liggen opgeslagen, hebben ervoor gezorgd dat bepaalde verbindingen verstoord zijn geraakt, of zelfs verbroken. Deze verbroken verbindingen leiden vaak tot bepaald gedrag en overtuigingen die je remmen in je ontwikkeling en in het aangaan van relaties, met jezelf of met anderen. Met behulp van de Verbroken Verbinding Massage kan ik deze geboortepatronen zichtbaar maken en loswerken, zodat energieblokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor heling en verandering.

Deze massage is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen of optimaliseren, maar ik richt mij specifiek op:

Werkwijze & Investering

Voor onze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst waarmee ik alvast wat inzicht kan krijgen in jouw mogelijke geboortepatronen. Tijdens de behandeling ga ik één voor één jouw voeten masseren, waarbij ik werk op de zogenoemde pre- en perinatale lijn die over de zijkant van je voeten loopt. Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones, worden blokkades opgeheven en kan de verwerking en heling gaan plaatsvinden en ontstaat er verbinding.

De massage duurt zo’n 75-90 minuten en wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren. De investering voor dit moment voor jezelf is 79,00 euro.
In overleg is het ook mogelijk om de massage bij jou thuis te ontvangen, bijvoorbeeld als je net bevallen bent. Hiervoor rekening ik buiten een straal van
10 km vanaf postcode 4847 EW € 0,35 per kilometer. Neem alsjeblieft contact met mij op als je hier interesse in hebt.

MichèleVerbroken Verbinding Massage
Lees verder
De massage heb ik als heel ontspannend ervaren en ik ben een paar keer in een lichte slaap gevallen. Ik merk al een tijd aan mijn gevoelens en gedrag dat ik in een veranderingsproces zit en deze massage draagt daar zeker aan bij! Dankjewel Lyke!
SharonVerbroken Verbinding Massage
Lees verder
Onze dochter is in de avonduren troosteloos, soms ook overdag maar vooral de avonden, alsof ze ergens last van heeft. De uren en dagen na de massage was ik erg emotioneel en voelde een enorme drang om mijn kindje dicht bij mij te hebben. Ze is nu duidelijk rustiger en ook makkelijker te troosten wanneer ze huilt. Ik ben ontzettend dankbaar dat je me / ons wilde helpen. Je hebt me erg op mijn gemak gesteld en het heeft me zeker wat opgeleverd!
LauraVerbroken Verbinding Massage
Lees verder
Toen Lyke mij vertelde over de verbroken verbinding massage, dacht ik meteen “ja, dat wil ik zeker ervaren!”. Vooraf moest ik een vragenlijst invullen en toen begon het proces eigenlijk al en dat voelde heel intens. Voor mijn gevoel herbeleefde ik weer alles en besefte ik me ook weer dat zowel mijn zwangerschap als bevalling absoluut geen roze wolk zijn geweest. Ik merk dat door de massage en mijn dochter te vertellen over de zwangerschap en de geboorte dat er veel meer rust bij haar is gekomen en dat ze zich veiliger voelt. Er is wat geheeld! Zo slaapt ze o.a. veel beter en vind het niet meer eng om zelf in slaap te vallen. Deze massage is een cadeautje voor jezelf en je kind!
Previous
Next

Ga voor alle reviews naar mijn referentie pagina

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.