Welkom bij Baby Blueprint!

Door mijn begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap, ben ik er voor jou als (aanstaande) mama, voor jullie als (aanstaande) ouders en voor jullie kindje. Hierbij staan voor mij die o-zo-belangrijke eerste 1.000 dagen van het leven van een kind centraal. Deze starten vanaf zo’n twee maanden voor de daadwerkelijke conceptie en lopen door tot aan het tweede levensjaar. In deze periode wordt letterlijk de blauwdruk gevormd van een kindje (vandaar ook de naam van mijn bedrijf: Baby Blueprint ♡). Het vormt de basis voor zijn gezondheid & vitaliteit en de manier waarop het om kan gaan met alles wat er op zijn pad zal komen gedurende zijn leven.

" Zwanger zijn is een proces dat je uitnodigt om je over te geven aan de geheime krachten van het leven "

Diensten

In mijn praktijk begeleid ik ouders die graag meer inzicht willen krijgen in het ‘lastige’ of ‘vreemde’ gedrag van hun (jonge) kind. Dit doe ik door het geboorteverhaal in kaart te brengen. Hierdoor zul je zien dat het vertoonde gedrag niet lastig of vreemd, maar juist heel logisch is! Dit is geboorte in kaart.

Met behulp van de Verbroken Verbinding Massage spoor ik blokkades op, maak ze los en zorg zo dat de energie weer vrijuit kan stromen en verwerking en heling van de verbroken verbindingen kan gaan plaatsvinden.

De manier waarop een baby wordt geboren, vormt de basis voor zijn gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Tijdens de bevallingsworkshop Hoe bevalt een baby? bekijken we de naderende bevalling nu eens niet door de ogen van jou als aanstaande moeder, maar zoomen we volledig in op de geboortereis die jouw kindje gaat maken.

Bij de partnerworkshop Samen bevallen krijgen jullie allerlei tools aangereikt die jullie al in de zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning kunnen bieden. Zodat jullie je kindje echt sámen kunnen verwelkomen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.