workshop Hoe bevalt een baby?

Workshop hoe bevalt een baby

Hoe bevalt een baby?

Wist je dat de manier waarop een baby wordt geboren, de basis voor zijn gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid vormt? Tijdens deze workshop zoomen we volledig in op de geboortereis die jullie kindje gaat maken wanneer de bevalling zich aankondigt. Want het is niet alleen voor jou als mama ‘hard werken’, ook jullie kleintje heeft een flinke klus te klaren!

Tijdens deze workshop neem ik je mee op de geboortereis van een kindje:

Ook gaan we aan de slag met het schrijven van een geboortewens voor jullie kindje.

" Ik beloof je dat je na afloop van deze workshop met een compleet andere blik naar jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje zult kijken! "

Duur & investering

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en er is plaats voor maximaal 6 personen (minimaal aantal deelnemers is 4).
Indien je deze workshop alleen wilt volgen, bedraagt jouw investering 59 euro. Kom je samen met je partner (of degene die jou tijdens jouw bevalling bij zal staan), dan betaal je 99 euro voor jullie samen.
Schrijf je je ook gelijk in voor de partnerworkshop Samen Bevallen, dan betaal je nog maar 88 euro per workshop.

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel bij mij in de praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis. De investering bedraagt dan 199 euro. Wanneer je je ook gelijk inschrijft voor de partnerworkshop Samen Bevallen, betaal je slechts 349 euro voor beide workshops samen.
Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanaf postcode 4847 geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Indien je hier interesse in hebt, neem dan alsjeblieft contact met mij op.

Data

woensdag 1 juni 19.30 – 22.00 uur
zaterdag 18 juni 9.30 – 12.00 uur
woensdag 13 juli 19.30 – 22.00 uur

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.