Workshop samen bevallen

Workshop samen bevallen - Baby Blueprint

Samen bevallen

Tijdens de bevallingworkshop krijg je allerlei tools aangereikt die je al in je zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning kunnen bieden. De zwangere kan heerlijk genieten van de fijne, ontspannende oefeningen en voor de bevallingspartner is het een vooral praktische en nuchtere workshop. Ik ga je niet vertellen over handen vasthouden, mee puffen en washandjes op voorhoofden leggen, maar wél over hoe jij als partner kunt ondersteunen tijdens het prachtige, waardevolle proces van loslaten en ontspanning. Zodat jullie je kindje echt sámen kunnen verwelkomen!

Wat jullie tijdens de workshop o.a. gaan leren:

Vanaf wanneer te volgen?

De meeste stellen volgen deze workshop als ze zo’n 28 tot 36 weken zwanger zijn. Zie je op tegen de bevalling, dan raad ik je aan de workshop aan het begin van het 3e trimester (v.a. week 26) te volgen, zodat je ruim de tijd hebt om je de ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken eigen te maken.

Duur & investering

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en er is plaats voor maximaal 6 personen (minimaal aantal deelnemers is 4). De investering bedraagt 99 euro per stel.
Schrijf je je ook gelijk in voor de bevallingsworkshop Hoe Bevalt Een Baby, dan betaal je nog maar 88 euro per workshop.

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel in mijn praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis. De investering bedraagt dan 199 euro. Wanneer je je ook gelijk inschrijft voor de bevallings-workshop Hoe Bevalt Een Baby, betaal je slechts 349 euro voor beide workshops samen.

Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanuit Teteringen geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer.
Indien je hier interesse in hebt, neem dan alsjeblieft contact met mij op.

Data

zaterdag 4 juni 9.30 – 12.00 uur
woensdag 15 juni 19.30 – 22.00 uur
woensdag 6 juli 19.30 – 22.00 uur

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.