Zwangerschapswens

Zwangerschapswens - Baby Blueprint - 2

Wanneer jij en je partner de wens hebben om samen een kindje te krijgen, is waarschijnlijk één van de eerste dingen waar je naar gaat kijken jullie dagelijkse voeding. Wat kun je aanpassen qua eten, drinken en beweging om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een gezonde zwangerschap?

Naast letterlijke voeding, is er ook nog een ander soort ‘voeding’ die je vanaf het prille begin en je hele leven lang, elke dag weer tot je neemt. En juist ook deze voeding kan een belangrijke rol spelen bij het wel of niet tot stand komen van een zwangerschap. Ik heb het hier over alle indrukken, gedachten, gevoelens, emoties, aannames, overtuigingen, standpunten en oordelen die je in de loop der tijd hebt opgedaan en verzameld en veelal onbewust in je lijf hebt opgeslagen. Of beter gezegd: vastgezet.

Dit vastzetten zorgt ervoor dat de energie niet meer vrijuit door je lichaam kan stromen, wat weer allerlei lichamelijke ongemakken met zich mee kan brengen. Zoals bijvoorbeeld het uitblijven van een zwangerschap.

“Wil je je op een anders-dan-anders manier voorbereiden op een aanstaande zwangerschap, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Binnen mijn praktijk heb ik een aantal manieren om ervoor te zorgen dat deze vastgezette energie in je lichaam weer vrijuit kan gaan stromen:

Door bij een Access Bars® behandeling 32 punten op het hoofd heel lichtjes aan te raken, ‘vraag’ ik het lichaam om opgeslagen en vastgezette ballast weer te ontladen. Met elke sessie die je ontvangt zul je merken dat je meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam gaat ervaren. Je komt lekkerder in je vel te zitten en je energie en veerkracht zullen duidelijk toenemen. Hierdoor zal het voor jouw lichaam makkelijker worden zich open te stellen voor een zwangerschap.

Ook voor jouw partner kan dit een hele fijne manier zijn om vastgezette ballast weer te ontladen en zo te zorgen dat de energie in zijn lijf weer vrijuit kan gaan stromen. Dit zal een waardevolle bijdrage zijn bij het tot stand komen van een zwangerschap ♡

Bij de Helende Verbinding Massage kijk ik naar jouw geboorteverhaal en de geboortepatronen die daaruit af te leiden zijn. De (onbewuste) emoties en sensaties die aan jouw geboorteverhaal gekoppeld zijn, en dus in jouw celgeheugen liggen opgeslagen, hebben ervoor gezorgd dat bepaalde verbindingen verstoord zijn geraakt, of zelfs verbroken. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een zwangerschap niet zomaar vanzelf tot stand komt. Met behulp van de Helende Verbinding Massage spoor ik de blokkades die door jouw geboorteverhaal zijn ontstaan op en maak deze los. Hierdoor kan de energie weer vrijuit stromen en ontstaat ruimte voor heling en verandering.

Wanneer je zwanger probeert te worden, kan dat behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Elke maand de hoop op een positieve zwangerschapstest, de teleurstelling wanneer het wéér niet is gelukt… Dat gaat je waarschijnlijk niet in de koude kleren zitten. Via een AromaTouch Massage kan ik ervoor zorgen dat je zenuwstelsel meer in evenwicht wordt gebracht waardoor er meer rust in je lichaam kan komen. Daarnaast wordt door het gebruik van verschillende essentiële oliën ook nog eens het zelfherstellend vermogen van je lichaam aangesproken, een hele fijne bijkomstigheid!

Zwangerschapswens - Aroma Touch massage

Werkwijze & investering

Tijdens een sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij graag een praatje wilt maken mag dat natuurlijk; voor de behandeling maakt dit niets uit. Mijn ervaring is echter dat veel van mijn klanten in slaap vallen 😊.

Bij een Access Bars behandeling werk ik enkel op het hoofd, bij de Helende Verbinding Massage op het hoofd en de voeten (en soms de handen), en bij de AromaTouch Massage op de (blote) rug, de nek, het hoofd en de voeten.

Een behandeling werkt langere tijd door en je kunt zo vaak als je wilt van een sessie komen genieten.

Een behandeling duurt zo’n 60-75 minuten per keer en de investering bedraagt 79 euro per sessie. Het is ook mogelijk om een 5-strippenkaart aan te schaffen. Deze is 6 maanden geldig, voor alle 3 hierboven genoemde  behandelingen in te zetten, en kost 365 euro.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.