Bevallingsverwerking

Bevallingstrauma verwerken met de Trauma Buster Technique bij Baby Blueprint

Negatieve beval-ervaring

Wanneer je met een negatief gevoel terugkijkt op jouw bevalling en deze als heftig, overweldigend of misschien zelfs traumatisch hebt ervaren, kan dit als een (donker) grijze wolk over het moederschap komen te liggen. Je voelt je jezelf niet meer, hebt geen vertrouwen in jezelf en/of je lichaam en weet niet hoe je dit kunt veranderen.

Weet je, je bent niet alleen… In Nederland kijkt minstens 1 op de 5 vrouwen met een (zeer) negatief gevoel terug op haar bevalling en 10-20% daarvan ervaart haar bevalling zelfs als traumatisch! Wanneer je verder niets doet met jouw nare ervaring, kan dit een behoorlijke impact gaan hebben op jouw dagelijks leven. Uiteindelijk zou het zelfs tot PTSS kunnen lijden. Maar zover hoeft het gelukkig niet te komen! De oplossing is dichterbij en eenvoudiger dan je denkt ♡

Is dit herkenbaar voor jou?

Het ligt niet aan jou!

Weet dat je niet langer met deze klachten hoeft te blijven rondlopen! Je hebt iets heel heftigs meegemaakt en hierdoor staat jouw lichaam in een soort ‘overlevingsstand’. Deze stand kost veel kracht en energie. Geen wonder dus, dat dit een negatieve invloed op jouw functioneren heeft, dat je nu niet die lieve mama voor je kindje kunt zijn zoals je zo graag zou willen. Het allerbelangrijkste is dit: het ligt niet aan jou, maar aan wat jou is overkomen!

Waar je wel een keuze in hebt, is hoe je hier nu mee omgaat. Laat je de situatie zoals deze nu is, kies je ervoor om te blijven aanmodderen?

Of kies je voor verandering? Wil je er weer helemaal kunnen zijn voor je kindje, je partner, en bovenal: voor jezelf?

" Het verwerken van een heftige bevallingservaring heeft een positief effect op moeder én kind "

Jouw ervaring verwerken met de Trauma Buster Technique: snel en effectief!

Wanneer je besluit: “nu is het genoeg, dit moet anders”, kan ik me goed voorstellen dat je dan ook zo snel mogelijk aan de slag wilt. Waarbij je het liefst geen maandenlang traject in wilt gaan. Of dankzij lange wachtlijsten weken of misschien zelfs maanden moet wachten voor je aan de beurt bent. Niet keer op keer je verhaal moeten doen, telkens alles weer opnieuw moeten beleven en na een sessie minstens 3 dagen moeten bijkomen.

En dat hoeft ook niet!

Met behulp van de Trauma Buster Technique (TBT) worden de nare ervaringen rondom jouw bevalling op een zachte en doeltreffende manier verwerkt. . Het verlichtende effect is vrijwel direct merkbaar en – geloof het of niet – er wordt vaak veel gelachen tijdens een sessie!
Daarnaast is het TBT-proces bijzonder snel en effectief: vaak is één sessie van zo’n 2 uur al genoeg voor een blijvend positief resultaat!

Het resultaat

Na een sessie met de Trauma Buster Technique zul je merken dat:

Kortom: door inzet van het TBT-proces begeleid ik je op een fijne, zachte én snelle manier met het verwerken van jouw nare ervaring, zodat jij weer je energieke zelf wordt en vol vertrouwen écht kunt gaan genieten van de wondere wereld van het moederschap ♡

moeder kust baby

Werkwijze en investering

Voorafgaand hebben we eerst een gesprek via telefoon of zoom van max. 30 minuten om te bespreken waar je tegenaan loopt.
Vervolgens maken we een afspraak voor een sessie. Deze zal plaatsvinden in mijn praktijk in Oosterhout.
Vier dagen na de sessie hebben we weer even contact om te horen hoe het met je gaat en hoe je de sessie hebt ervaren.
Heel soms is een extra sessie nodig, deze zal dan tegen gereduceerd tarief worden aangeboden.

De investering voor een sessie met de Trauma Buster Technique is 227 euro.
Betaling geschiedt vooraf middels een factuur.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Indien een afspraak uiterlijk 48 uur van tevoren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 48 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.