Zwangerschapsyoga

Jij & Je Kindje

Hoera! Er groeit een minimensje in jouw buik!

De komende maanden zal er veel voor je gaan veranderen, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. 

Je kunt je in deze periode (extra) onzeker en gespannen voelen. Misschien ervaar je zelfs wel een bepaalde angst als je aan de bevalling denkt. Of ben je bang om de controle te verliezen.

Hoe zou het voor je zijn om iedere week een heerlijk moment van extra aandacht voor jezelf en dat kleine grote wonder in je buik te hebben? Waarbij je de boel even de boel kunt laten, heerlijk gaat ontspannen en je jezelf dankzij de informatie en oefeningen ook alvast gaat voorbereiden op de komst van jullie kleintje?

Bij de cursus Jij & Je Kindje leer je o.a.:

" Met een ontspannen zwangerschap & bevalling geef je jouw kindje een stevige basis mee voor de rest van zijn leven "

Inhoud van de lessen

De lessen van Jij & Je Kindje bevatten o.a. fijne, rustige yoga-oefeningen, elementen uit de hypnobirthing, mindfulness en speciale ademhalingstechnieken. Veel van de oefeningen die we doen, kun je ook thuis prima herhalen.

Daarnaast behandelen we elke les een ander thema rondom de zwangerschap en bevalling, zodat jij zo goed mogelijk geïnformeerd en vol vertrouwen geboorte kunt gaan geven aan jullie kindje, thuis of in het ziekenhuis.

TIP!

Gun jij jouw partner een actieve rol tijdens de bevalling? En wil hij zich graag samen met jou uitgebreid voorbereiden op de geboorte van jullie kindje?
Dan is mijn zwangerschapscursus RELAXED BEVALLEN VANUIT REGIE een absolute aanrader!

Wanneer jullie liever een korte en krachtige voorbereiding op de bevalling willen, kijk dan eens bij mijn workshop BEVALLEN DOE JE SAMEN!
Want geboorte geven aan jullie kindje is teamwork ♡

Zowel de cursus als de workshop zijn prima te combineren met de wekelijkse lessen van Jij & Je Kindje!

Verdere informatie & mogelijkheden

Je bent van harte welkom vanaf 14 weken zwangerschap en de lessen zijn zo opgebouwd dat je op elk moment kunt instromen.
De lessen worden iedere dinsdagavond van 20.30 – 21.45 uur gegeven bij Willemsen Sport in Oosterhout.
Hier is plaats voor maximaal 16 dames.

Vanaf 16 mei geef ik ook op donderdagavond les van 19.15 – 20.30 uur in mijn eigen ruimte in Oosterhout.
Hier is plaats voor maximaal 7 dames.

Je meld je aan voor een reeks van 8, 10, 12 of 16 lessen.
NB: ben je lid van Willemsen Sport? Dan ontvang je 7,5% korting op de lessenreeks van jouw keuze!

Wil je na afloop van de lessenreeks graag langer meedoen, dan kun je in overleg en indien de groepsgrootte dit toelaat, extra lessen bijboeken. Dit kan door het ophogen van jouw oorspronkelijke lespakket of door losse lessen bij te boeken tot aan je uitgerekende datum en zolang jij je goed voelt. Een losse les kost 19,00 euro

Liever eerste een proefles volgen? Dat kan natuurlijk! Een proefles is geheel vrijblijvend en kost 15,00 euro. Je ontvangt hiervoor van mij een betaalverzoek via whatsapp. Na afloop van de les kun je aangeven of je je wilt inschrijven voor een lespakket.

Bij aanmelding ontvang je een factuur voor het lespakket van jouw keuze. De factuur dient voor aanvang van jouw eerste les te zijn voldaan. 

Yogamatjes zijn aanwezig, maar neem vooral je eigen matje mee als je dat prettiger vind, en eventueel een kussentje voor onder je hoofd en een vestje/ dekentje voor de eindontspanning.

Tarieven


8 lessen

€ 149

10 lessen
€ 179

12 lessen
€ 209

16 lessen
€ 249

Proefles
€ 15

Losse les
€ 19

LET OP! Op de volgende data is er helaas geen les: 30 april, 23, 25 en 30 juli, 1 augustus, 12 en 24 september, 22 en 24 oktober, 7 november, 24, 26 & 31 december. Houdt hier a.u.b. rekening mee bij het inplannen van jouw lessenreeks!

Vergoeding door de zorgverzekering

Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering, kun je mogelijk de gehele of een gedeelte van de lessenreeks vergoedt krijgen! Check dit dus zeker even bij jouw zorgverzekering. De factuur die je van mij ontvangt dien je altijd eerst zelf te voldoen, waarna je hem vervolgens bij jouw zorgverzekering kunt declareren. Indien nodig kun je van mij een bewijs van deelname ontvangen. 
Ik kan helaas geen garanties geven dat de zorgverzekering de kosten daadwerkelijk (voor een deel) vergoedt.

Annuleren van de lessenreeks / verhindering bij de les

Annuleren van de afgenomen lessenreeks kan kosteloos tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van jouw eerste les. Bij annuleren binnen 7 dagen tot 48 uur voor aanvang van jouw eerste les, zal 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Bij annuleren binnen 48 uur voor aanvang van de eerste les, ben je het volledige lesgeld verschuldigd.
Annuleren kan telefonisch of via e-mail. Bij no-show is er geen recht op restitutie van het betaalde lesgeld.

Wanneer je onverhoopt verhinderd bent om een les bij te wonen, dien je dit zo snel mogelijk via app of telefoon te melden. Afhankelijk van de reden wordt er gekeken of je de les op een later moment kunt inhalen.

Je hebt recht op creditering van (een gedeelte van het) lesgeld indien je eerder bevalt dan jouw uitgerekende datum en er nog lessen openstaan.
Ook bij ziekenhuisopname i.v.m. complicaties tijdens de zwangerschap of bij zwangerschapsverlies worden de dan nog openstaande lessen gerestitueerd.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.