bevallingsworkshop

Bevallen doe je Samen!

Workshop bevallen doe je samen - Baby Blueprint

Bevallen doe je samen!

Wil je dat jouw partner leert hoe hij jou en jullie kindje op een praktische manier goed kan ondersteunen tijdens de bevalling? En willen jullie je graag sámen op een korte en krachtige manier voorbereiden op dit magische proces van geboorte geven, zodat jullie die bevalling gaan rocken? Lees dan vooral verder!

Tijdens de bevallingsworkshop Bevallen doe je Samen krijgen jij en je partner allerlei tools aangereikt die jou al in de zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning gaan bieden. Jij en je buikbaby kunnen heerlijk genieten van de fijne, ontspannende oefeningen en voor jouw geboortepartner is het een vooral praktische en nuchtere workshop.
Dankzij de diverse oefeningen, massage- en ademtechnieken en uitgebreide informatie, hebben jullie na afloop een goede basis in handen om vanuit vertrouwen en teamwork jullie kindje echt sámen te  verwelkomen!

Na het volgen van de workshop Bevallen doe je Samen weten jullie o.a.:

Een liefdevol aanwezige en actief betrokken geboortepartner is van wezenlijk belang voor moeder & kind

Bevallen doe je Samen: volgen in een groep

De workshop duurt 3 tot 3,5 uur en er is plaats voor maximaal 5 koppels.

Aanmelden kan wanneer je tussen de 24 en 37 weken zwanger bent. 
Hoe eerder in de zwangerschap je de workshop volgt, hoe meer tijd je hebt om je de ontspanningsoefeningen, massage- en ademhalingstechnieken eigen te maken.

De investering voor het positief beïnvloeden van jouw beval-ervaring bedraag 117 euro per koppel.
Je ontvangt hiervoor een superleuke, informatieve en vooral praktische workshop en een uitgebreide
hand-out om alles thuis nog eens rustig na te lezen en samen fijn verder te kunnen oefenen.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Oosterhout op een zaterdag- of zondagochtend. 

Bevallen doe je Samen: volgen in privé

Het is ook mogelijk om de workshop enkel samen met je (geboorte)partner te volgen, bij mij in de praktijk in Oosterhout of bij jullie thuis. Dit kan zowel overdag als ’s avonds en de data en locatie stemmen we in overleg met elkaar af. Voordeel van deze privé sessie is, dat ik de inhoud meer kan afstemmen op jullie unieke situatie.

De investering voor de privéworkshop bedraagt 225 euro.

Wanneer de lessen bij jullie thuis plaatsvinden, zijn de eerste 10 km (gerekend vanaf postcode 4847 EW) bij de prijs inbegrepen. Daarboven reken ik 0,35 cent per kilometer. Ik hanteer een maximale reistijd van 30 minuten per enkele reis. Eventuele parkeerkosten zullen eveneens worden doorberekend.

Indien je interesse hebt in de privéworkshop, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Na ontvangst hiervan zal ik contact met jullie opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Data

inloop v.a. 09.15 uur
start om 09.30 uur

zondag 14 april

zaterdag 18 mei

zondag 9 juni

zaterdag 29 juni

zondag 14 juli

zaterdag 24 augustus

zondag 15 september

zaterdag 12 oktober

zondag 17 november

zaterdag 7 december

Let op: Willen jullie meer de diepte in met de voorbereiding op de bevalling? Kijk dan eens bij mijn programma RELAXED BEVALLEN VANUIT REGIE.
In 4 (en vanaf juni 5) weken tijd neem ik jullie mee in een zeer uitgebreide voorbereiding, zodat jullie met elkaar kunnen gaan genieten van een optimale bevalervaring vanuit regie!

Vergoeding door de zorgverzekering

Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering, kun je mogelijk de gehele workshop vergoedt krijgen! Check dit dus zeker even bij jouw zorgverzekering. De factuur die je van mij ontvangt dien je altijd eerst zelf te voldoen, waarna je hem vervolgens bij jouw zorgverzekering kunt declareren. Indien nodig kun je van mij een bewijs van deelname ontvangen. Ik kan helaas geen garanties geven dat de zorgverzekering de kosten daadwerkelijk (voor een deel) vergoedt.

Verzetten of annuleren

Verzetten of annuleren van de workshop kan kosteloos tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang. Hierna zal 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Bij annuleren binnen 48 uur voor aanvang van de workshop, ben je het volledige lesgeld verschuldigd. Verzetten of annuleren kan telefonisch of via e-mail. Bij no-show is er geen recht op restitutie van het betaalde lesgeld.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.