geboortepartner workshop

Bevallen doe je Samen

Workshop samen bevallen - Baby Blueprint

Bevallen doe je samen!

Wil jij dat jouw partner leert hoe hij jou en jullie kindje optimaal kan ondersteunen tijdens de bevalling en willen jullie je graag samen op een bewuste manier voorbereiden op dit magische proces? Lees dan vooral verder!

Tijdens mijn workshop Bevallen doe je Samen krijgen jij en je partner allerlei tools aangereikt die jou en jullie kleintje al in de zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning gaan bieden. Jij en je buikbaby kunnen heerlijk genieten van de fijne, ontspannende oefeningen en voor jouw geboortepartner is het een vooral praktische en nuchtere workshop. Ik ga het niet hebben over handen vasthouden, mee puffen en washandjes op voorhoofden leggen. Wél over hoe jouw partner jou en jullie kindje zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens het prachtige, waardevolle proces van loslaten en ontspannen. Dankzij de fijne oefeningen en uitgebreide informatie hebben jullie ‘alles’ in handen om vanuit vertrouwen en eigen regie jullie kindje echt sámen te  verwelkomen!

Na het volgen van deze workshop weten jullie o.a.:

" Een liefdevol aanwezige en actief betrokken geboortepartner is van wezenlijk belang voor moeder & kind "

Vanaf wanneer te volgen?

De meeste koppels volgen deze workshop als ze zo’n 28 tot 36 weken zwanger zijn. Zie je op tegen de bevalling of ben je zwanger van een meerling, dan raad ik je aan de workshop aan het begin van het 3e trimester (v.a. week 26) te volgen, zodat je ruim de tijd hebt om je de ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken eigen te maken.
NB: wanneer je geen partner hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom met degene die jou tijdens de bevalling gaat ondersteunen!

Duur & investering

De workshop duurt ± 3 uur en er is plaats voor maximaal 8 personen (minimaal aantal deelnemers is 4). De investering bedraagt 89 euro per koppel. Je ontvangt hiervoor een super leuke workshop, onbeperkt water/thee/ lekkers en een uitgebreide handout om thuis samen fijn verder te kunnen oefenen.

Extra leuk: volg je bij mij ook de zwangerschapscurus? Bij afname van minimaal 10 lessen ontvangen jullie
20% korting op de geboortepartner workshop!

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel in mijn praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis. De workshop duurt dan zo’n 3 tot 3,5 uur, waarbij er alle ruimte is voor het beantwoorden van jullie vragen m.b.t. de zwangerschap, aankomende bevalling en de kraamperiode.
De investering bedraagt 199 euro. Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanuit Teteringen geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden altijd doorberekend. Ik hanteer een max reistijd van 30 minuten per enkele reis.

Indien je interesse hebt in de privéworkshop, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Na ontvangst hiervan zal ik contact met jullie opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Data

zondag 16 april 09.30 uur
zaterdag 6 mei 13.00 uur
zondag 11 juni 13.00 uur
zaterdag 8 juli 09.30 uur
zondag 20 augustus 13.00 uur
zaterdag 16 september 09.30 uur
zondag 15 oktober 13.00 uur
zaterdag 18 november 09.30 uur
zondag 17 december 13.00 uur

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Deelname aan de workshop kan tot uiterlijk 14 dagen van tevoren kosteloos worden verzet of afgezegd. Bij verzetten of afzeggen binnen deze termijn, zal 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show zullen de volledige kosten aan je worden doorberekend.