geboortepartner workshop

Bevallen doe je Samen!

Workshop samen bevallen - Baby Blueprint

Bevallen doe je samen!

Wil jij dat jouw partner leert hoe hij jou en jullie kindje op een praktische manier goed kan ondersteunen tijdens de bevalling? En willen jullie je graag sámen op een korte en krachtige manier voorbereiden op dit magische proces van geboorte geven? Lees dan vooral verder!

Tijdens de workshop Bevallen doe je Samen krijgen jij en je partner allerlei tools aangereikt die jou en jullie kleintje al in de zwangerschap, maar vooral tijdens de bevalling ondersteuning gaan bieden. Jij en je buikbaby kunnen heerlijk genieten van de fijne, ontspannende oefeningen en voor jouw geboortepartner is het een vooral praktische en nuchtere workshop. Ik ga het niet hebben over handen vasthouden, mee puffen en washandjes op voorhoofden leggen. Wél over hoe jouw partner jou en jullie kindje zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens o-zo-belangrijke proces van loslaten en ontspannen. Dankzij de fijne oefeningen en uitgebreide informatie hebben jullie een goede basis in handen om vanuit vertrouwen en teamwork jullie kindje echt sámen te  verwelkomen!

Na het volgen van deze workshop weten jullie o.a.:

" Een liefdevol aanwezige en actief betrokken geboortepartner is van wezenlijk belang voor moeder & kind "

Vanaf wanneer te volgen?

De meeste koppels volgen deze workshop als ze zo’n 24 tot 36 weken zwanger zijn. Hoe eerder in de zwangerschap je de workshop volgt, hoe meer tijd je hebt om je de ontspanningsoefeningen, massage- en ademhalingstechnieken eigen te maken.
NB: wanneer je geen partner hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom met degene die jou tijdens de bevalling gaat ondersteunen!

Duur & investering

De workshop duurt ± 3,5 uur en er is plaats voor maximaal 4 koppels. De investering bedraagt 115 euro per koppel. Je ontvangt hiervoor een super leuke workshop, onbeperkt water/thee/ lekkers en een uitgebreide hand-out om thuis samen fijn verder te kunnen oefenen.

Het is ook mogelijk om deze workshop als privéworkshop te volgen. Dit kan zowel in mijn praktijk in Oosterhout als bij jullie thuis, overdag of ’s avonds. De workshop duurt  zo’n 3 tot 3,5 uur, waarbij er alle ruimte is voor het beantwoorden van jullie vragen m.b.t. de zwangerschap, aankomende bevalling en de kraamperiode.
De investering bedraagt 215 euro. Als de workshop bij jullie thuis plaatsvindt, reken ik binnen een straal van 10 km vanuit Teteringen geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden altijd doorberekend. Ik hanteer een max reistijd van 30 minuten per enkele reis.

Indien je interesse hebt in de privéworkshop, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Na ontvangst hiervan zal ik contact met jullie opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Let op: Willen jij en je partner meer de diepte in met de voorbereiding op de bevalling? Kijk dan eens bij mijn training Relaxed bevallen vanuit Regie. In 4 weken tijd neem ik jullie mee in een zeer uitgebreide voorbereiding. Zodat jullie met elkaar kunnen gaan genieten van een optimale bevalervaring vanuit regie!

Data

zondag 8 oktober 13.00 uur
zaterdag 28 oktober 09.30 uur
zondag 19 november 13.00 uur
zondag 3 december 09.30 uur
zaterdag 16 december 09.30 uur

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show
Deelname aan de workshop kan tot uiterlijk 14 dagen van tevoren kosteloos worden verzet of afgezegd. Bij verzetten of afzeggen binnen deze termijn, zal 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show zullen de volledige kosten aan je worden doorberekend.